Haberler

Facebook Twitter

Picosecond lazer / dövme silmede son nokta

 Tedavi prensibi

      Picosecond lazer / Q SWİTCH nd yag laser göğüs veya dekolte, yüz, eller, bacaklar ve daha fazlasını içeren, hızlı ve kolay cerrahi olmayan, non-invaziv lazer cilt tedavisidir. 

      Profesyonel ve kalıcı dövme silme işlemi yapmak ana işlevidir. Soğuk hava üflemeli, farklı dalga boy ve 2500 mj güç çıkışı ile emsallerinden farklıdır.

       Hastalar ayrıca kahverengi lekeler, güneş hasarı, çiller, pigmente lezyonlar veya sivilce izleri tedavisinde mükemmel sonuçlar almışlardır. Geçmişte lazerler pigmenti deriden uzaklaştırmak için yoğun ısı enerjisine güvenilerek işlem yapıyordu. Bu da ağrılı  ve ciddi cilt kızarıklığına ve kesintiye neden oluyordu. Yeni teknoloji Q SWİTCH ND YAG laser makinamız ile beklentilerinizin çok ama çok üzerinde işlemler yapabileceksiniz.

      Kullanım arayüzü son derece kolaydır. 755 nm laser dalga boyu opsiyoneldir.

   Lazer çıkış gücü ve spot genişliği ile mükemmel bir makinadır. Profesyonel kullanıma yönelik olarak tasarlanmış cihazımız salon ve klinik kullanımına uygundur.

    Yeni teknoloji ve yazılımı ile hızlı, güvenli, kontrolü elden bırakmadan çalışabileceğiniz fda, ce, tse belgelerine sahip bir cihazdır.